Mazzi Vinreol til væg - 10 flasker

Ny vare

Stor, smart og moderne vinreol til entréen i massiv træ

Flere detaljer

1 849 kr

inkl. moms og fri fragt

Bemærk at der er 3-4 ugers leveringstid på dette produkt, da det først bliver fremstillet efter ordren er placeret

Produkt beskrivelse

  • Ud over at være et praktisk sted at opbevare sin vin, bringer denne vinreol også et moderne look til dit hjem i form af det unikke og stilrene design. Vinreolen er lavet i et flot stykke massiv træ, der kan fås i flere behandlinger og overflader. Dertil er selve vinholderne lavet i børstet stål, der diskret giver et fantastisk flot udseende til vinreolen i dens helhed. 

    Vinreolen er et godt eksempel på det enkle design, nogen gange er det bedste. Denne vinreol kan holde 10 flasker, og passer perfekt til det moderne hjem. Denne vinreol passer godt ind i de fleste rum, og kan med fordel placeres et sted der vil gøre opbevaringen af din vin til en stilfuld og smuk oplevelse for dig og dine gæster. Uanset hvor og hvordan du vælger at placere den, er det med garanti du får et flot og helt unikt stykke møbel ind i dit hjem.

    Vinreolen er lavet i massiv europæisk eg eller skandinavisk birk med forskellige overfladebehandlinger. Træsort og overfladebehandling vælges under 'Behandling'.

    OBS. Der er 3 - 4 ugers levering på denne vinreol, da den først bliver produceret i Sverige når ordren er lagt. Derfor bestiller du ikke bare en vinreol, du bestiller en vinreol specifik lavet til netop dig.

Teknisk information

  • Højde 130 cm
    Antal flasker 10 flasker

Anmeldelser

Skriv din anmeldelse

Mazzi Vinreol til væg - 10 flasker

Mazzi Vinreol til væg - 10 flasker

Stor, smart og moderne vinreol til entréen i massiv træ