Mazzi Vinreol til væg - 5 flasker

Ny vare

Smart og moderne vinreol til entréen i massiv træ

Flere detaljer

Produkt beskrivelse

  • Ud over at være et praktisk sted at opbevare sin vin, bringer denne vinreol også et moderne look til dit hjem i form af det unikke og stilrene design. Vinreolen er lavet i et flot stykke massiv træ, der kan fås i flere behandlinger og overflader. Dertil er selve vinholderne lavet i børstet stål, der diskret giver et fantastisk flot udseende til vinreolen i dens helhed. 

    Vinreolen er et godt eksempel på det enkle design, nogen gange er det bedste. Denne vinreol kan holde 5 flasker, og passer perfekt til steder hvor pladsen er trang. De kan også sættes ved siden af hinanden, hvis man har meget plads horisontalt. Uanset hvor og hvordan du vælger at placere den, er det med garanti du får et flot og helt unikt stykke møbel ind i dit hjem.

    Vinreolen er lavet i massiv europæisk eg eller skandinavisk birk med forskellige overfladebehandlinger. Træsort og overfladebehandling vælges under 'Behandling'.

    OBS. Der er 3 - 4 ugers levering på denne vinreol, da den først bliver produceret i Sverige når ordren er lagt. Derfor bestiller du ikke bare en vinreol, du bestiller en vinreol specifik lavet til netop dig.

Teknisk information

  • Højde 72 cm
    Antal flasker 5 flasker

Anmeldelser

Skriv din anmeldelse

Mazzi Vinreol til væg - 5 flasker

Mazzi Vinreol til væg - 5 flasker

Smart og moderne vinreol til entréen i massiv træ