Alme Taburet - Fåreskind lysegrå

Ny vare

Smart lille taburet, betrukket med fåreskind, der passer ind i den lille entré

Flere detaljer

Produkt beskrivelse

 • Denne taburet er produceret i Sverige, og er en lækker lille sag der bringer en hurtig siddeplads til entréen hvis du f.eks. skal have din sko af eller på. Derudover har den et fantastisk design, der blander det Nordiske med det stilrene, og derfor passer ind i rigtig mange moderne Danske hjem.

  Taburetten er betrukket med fåreskind, og du får derfor en helt unik og blød overflade der er rigtig behagelig at sidde på. Selve skindet har et lysegråligt udseende, der harmonerer rigtig godt sammen med de forskellige overflader på træet. 

  Taburettens skelet er lavet i massiv europæisk eg eller skandinavisk birk med forskellige overfladebehandlinger. Træsort og overfladebehandling vælges under 'Behandling'. (Bemærk! Vi har ikke billeder af alle overflade behandlinger. Det er altid den behandling du vælger der er den gældende, og ikke den afspejlet på billedet)

  OBS. Der er 3 - 4 ugers levering på denne taburet, da den først bliver produceret i Sverige når ordren er lagt. Derfor bestiller du ikke bare en taburet, du bestiller en taburet specifik lavet til dig.

Teknisk information

 • Højde 50 cm
  Bredde 57 cm
  Dybde 39 cm
  Skindfarve Lysegrå
  Skind Fåreskind
  Træ behandling Vælg variant
  Siddehøjde 46 cm
  Vægt 5 Kg

Anmeldelser

Skriv din anmeldelse

Alme Taburet - Fåreskind lysegrå

Alme Taburet - Fåreskind lysegrå

Smart lille taburet, betrukket med fåreskind, der passer ind i den lille entré

Relaterede varer