Skammel m. sort skind

Ny vare

Skammel med økologisk langhåret lammeskind, fra Islandske får

Flere detaljer

1 995 kr

inkl. moms og fri fragt

Leveringstiden er op til 4 uger, da produktet bliver specielt fremstillet til dig

Produkt beskrivelse

 • Skammel med sort skind

  Super elegant skammel med langhåret lammeskind. Modellen er med langhåret økologisk lammeskind fra Island og massive træben.

  Denne flotte skammel kan bruges overalt i boligen. Den lille og praktiske form, gør den ideel at have til at stå i sin entre, og byde gæsterne velkommen med sit flotte naturlige skind.

  Ved at kombinere de dansk producerede massive ben som er lavet af træ fra FSC. certificerede skove, samt det langhårede økologiske lammeskind fra de fritgående får på Island, vil din skammel være både miljøvenlig og bæredygtigt fremstillet.

  De langhårede skind kommer fra Islandske får, som lever frit i naturen. Ulden er derfor helt unik da den skal tilpasse sig til det hårde islandske klima. Skindene er 100 % naturlige og er derfor ubehandlede samt allergivenlige.

  Vedligehold din skammel.

  Frisér din skammel engang imellem og bevar derved skindets blødhed og friske look. Er din skammel med ben der har fået olie eller sæbebehandling, kan det være en god ide en gang om året at give den en opfriskende behandling med enten olie eller sæbe igen, idet solen vil falme farven lidt med tiden.

Teknisk information

 • Bredde 50 cm
  Dybde 35 cm
  Skindfarve Sort

Anmeldelser

Skriv din anmeldelse

Skammel m. sort skind

Skammel m. sort skind

Skammel med økologisk langhåret lammeskind, fra Islandske får