Taburet m. sort skind Forstør

Taburet m. sort skind

Ny vare

Taburet til entréen med sort langhåret lammeskind og massive træben

Flere detaljer

1 295 kr

inkl. moms og fri fragt

Leveringstiden er op til 4 uger, da produktet bliver specielt fremstillet til dig

Produkt beskrivelse

 • Taburet med skind - sort

  Super elegant taburet med skind. Modellen er med langhåret sort økologisk lammeskind fra Island og massive træben.

  Denne taburet egner sig perfekt til entréen. Den lille form betyder at den passer ind i selv den mindste entré, og giver en god siddeplads til når man skal have sko af og på.

  Taburetten er lavet i solidt dansk håndværk, gennemført design og tidløs skønhed. Ved at kombinere de massive ben som er lavet af træ fra FSC. certificerede skove, og lammeskind fra de fritgående får på Island, vil din taburet være både miljøvenlig og bæredygtigt fremstillet.

  De økologisk langhårede skind kommer fra Islandske får, som lever frit i naturen. Ulden får derved sin helt egen unikke karakter ved dyrenes tilpasning til det hårde islandske klima. Skindene er 100 % naturlige og er derfor ubehandlede og allergivenlige.

  Vedligehold din taburet.

  Frisér din taburet engang imellem og bevar derved skindets blødhed og friske look. Er din taburet med ben der har fået olie eller sæbebehandling, kan det være en god ide en gang om året at give den en opfriskende behandling med enten olie eller sæbe igen, idet solen vil falme farven lidt med tiden.

  Da det er et natur produkt er der ikke 2 som er ens og de kan svinge i farveskala. Det er netop det der er charmen ved et natur skind.

Teknisk information

 • Bredde 30 cm
  Skindfarve Sort

Anmeldelser

Skriv din anmeldelse

Taburet m. sort skind

Taburet m. sort skind

Taburet til entréen med sort langhåret lammeskind og massive træben