Meja Hattehylde 1 hylde m. 3 kroge

Ny vare

Smart hattehylde til den mellemstore entré

Flere detaljer

Produkt beskrivelse

 • En hattehylde kan have flere funktioner i en entré. Du kan som regel både opbevarer ting ovenpå, og hænge jakker nedenunder. Dette gælder også for vores Meja hattehylde, der giver lidt ekstra opbevaringsplads til diverse ting i entréen. Hattehylden har 3 dobbeltkroge, så der er plads til 6 jakker.

  Hattehylden er i serien "Meja", som har nogle flotte bløde linjer og afrundede hjørner. Træet er ovalt formet og krogene samt vægbeslaget er lavet i børstet stål, og giver et helt unikt og flot udseende til hattehylden. Den er yderst simpelt og elegant at se på når det hænger i entréen, og denne hattehylde vil passe rigtig godt ind i langt de fleste Nordiske hjem.

  Hattehylden er lavet i massiv europæisk eg eller skandinavisk birk med forskellige overfladebehandlinger. Træsort og overfladebehandling vælges under 'Behandling'

  OBS. Der er 3 - 4 ugers levering på denne hattehylde, da den først bliver produceret i Sverige når ordren er lagt. Derfor bestiller du ikke bare en hattehylde, du bestiller en der specifik lavet til dig.

Teknisk information

 • Højde 18 cm
  Længde 90 cm
  Dybde 31.5 cm
  Træ behandling Vælg variant
  Antal kroge 3

Anmeldelser

Skriv din anmeldelse

Meja Hattehylde 1 hylde m. 3 kroge

Meja Hattehylde 1 hylde m. 3 kroge

Smart hattehylde til den mellemstore entré

Relaterede varer