Nadja Bænk - Fåreskind brun

Ny vare

Flot bænk betrukket med brunt fåreskind, der passer ind i den lille entré

Flere detaljer

Produkt beskrivelse

 • Flot og enkel bænk produceret i Sverige. Denne bænk egner sig godt som en ekstra siddeplads til entréen hvis du f.eks. skal have din sko af eller på. Bænken er produceret i enkelt og moderne design, der blander det Nordiske med det stilrene, og derfor passer ind i rigtig mange moderne Danske hjem.

  Bænken er betrukket med fåreskind, og du får derfor en helt unik og blød overflade der er rigtig behagelig at sidde på. Selve skindet har et brunligt udseende, der harmonerer rigtig godt sammen med de forskellige overflader på træet.

  Bænken er lavet i massiv europæisk eg eller skandinavisk birk med forskellige overfladebehandlinger. Træsort og overfladebehandling vælges under 'Behandling'. (Bemærk! Vi har ikke billeder af alle overflade behandlinger. Det er altid den behandling du vælger der er den gældende, og ikke den afspejlet på billedet)

  OBS. Der er 3 - 4 ugers levering på denne bænk, da den først bliver produceret i Sverige når ordren er lagt. Derfor bestiller du ikke bare en bænk, du bestiller en bænk specifik lavet til dig.

Teknisk information

 • Længde 90 cm
  Dybde 40 cm
  Skindfarve Brun
  Skind Fåreskind
  Træ behandling Vælg variant
  Siddehøjde 46 cm

Anmeldelser

Skriv din anmeldelse

Nadja Bænk - Fåreskind brun

Nadja Bænk - Fåreskind brun

Flot bænk betrukket med brunt fåreskind, der passer ind i den lille entré

Relaterede varer