Nadja Bænk - Mørkegrå fåreskindslook

Ny vare

Flot bænk betrukket i mørkegrå skind med fåreskindslook, der passer ind i den lille entré

Flere detaljer

2 499 kr

inkl. moms og fri fragt

Bemærk at der er 3-4 ugers leveringstid på dette produkt, da det først bliver fremstillet efter ordren er placeret

Produkt beskrivelse

 • Flot og enkel bænk produceret i Sverige. Denne bænk egner sig godt som en ekstra siddeplads til entréen hvis du f.eks. skal have din sko af eller på. Bænken er produceret i enkelt og moderne design, der blander det Nordiske med det stilrene, og derfor passer ind i rigtig mange moderne Danske hjem.

  Bænken er betrukket med stof der minder om fåreskind, som giver det samme udseende som fåreskind, men er ikke helt så blød og behageligt at røre ved. Selve skindet har et mørkegrå farve, der harmonerer rigtig godt sammen med de forskellige overflader på træet.

  Bænken er lavet i massiv europæisk eg eller skandinavisk birk med forskellige overfladebehandlinger. Træsort og overfladebehandling vælges under 'Behandling'. (Bemærk! Vi har ikke billeder af alle overflade behandlinger. Det er altid den behandling du vælger der er den gældende, og ikke den afspejlet på billedet)

  OBS. Der er 3 - 4 ugers levering på denne bænk, da den først bliver produceret i Sverige når ordren er lagt. Derfor bestiller du ikke bare en bænk, du bestiller en bænk specifik lavet til dig.

Teknisk information

 • Længde 90 cm
  Dybde 40 cm
  Skindfarve Mørkegrå
  Skind Fåreskindslook
  Træ behandling Vælg variant
  Siddehøjde 46 cm

Anmeldelser

Skriv din anmeldelse

Nadja Bænk - Mørkegrå fåreskindslook

Nadja Bænk - Mørkegrå fåreskindslook

Flot bænk betrukket i mørkegrå skind med fåreskindslook, der passer ind i den lille entré

Relaterede varer