Knager

Knager til gør det selv entréen

Knager er ikke altid noget man bare lige klasker på væggen, og så er der plads til et par jakker. Har man lidt håndværker snilde er der faktisk nogle sjove muligheder for nogle helt unikke og spændende knager i sin entré. Og mangler man lidt på gør det selv kontoen, kan man altid kontakte sin lokale snedker / tømr...

Knager til gør det selv entréen

Knager er ikke altid noget man bare lige klasker på væggen, og så er der plads til et par jakker. Har man lidt håndværker snilde er der faktisk nogle sjove muligheder for nogle helt unikke og spændende knager i sin entré. Og mangler man lidt på gør det selv kontoen, kan man altid kontakte sin lokale snedker / tømrer og bede om hjælp ;)

Vi har samlet et bredt udvalg af unikke knager, der giver mulighed for en entré som med garanti ikke er set før. Nogle knager kan sættes direkte på væggen, andre kræver lidt mere ende det, og skal måske fræses ind i et skab. Uanset hvad du er på udkig efter, finder du med garanti noget her hos entremøbel der vækker din interesse. Alle vores knager kommer fra en Tysk leverandør, der leverer produkter i top kvalitet.

Mere

Knager 9 varer

Viser 1 - 9 af 9