Gør det selv entré

Gemmer der sig en gør det selv mand / kvinde i dig, og skal du til at renovere / udvide din entré? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos entremøbel.dk har vi sammensat en lang række beslag og andre spændende og relevante ting, der gør at du selv er herre over hvordan din entré kommer til at se ud og fungere. Gør det s...

Gør det selv entré

Gemmer der sig en gør det selv mand / kvinde i dig, og skal du til at renovere / udvide din entré? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos entremøbel.dk har vi sammensat en lang række beslag og andre spændende og relevante ting, der gør at du selv er herre over hvordan din entré kommer til at se ud og fungere. Gør det selv dækker hos os over over mange forskellige typer af beslag, knager, udtræk, og ting du med garanti aldrig har set før, der vil gøre din entré helt unik. Vi har i samarbejde med en stor Tysk leverandør af møbel beslag lavet konceptet "Gør det selv" entré, og du finder derfor nogle ting der hidtil ikke har været mulige at købe for privat personer, indtil nu! 

Gør det selv projekter skyder op over alt, og giver en sjov og dejlig følelse når det endelige resultat står færdigt. At kunne sige man selv har lavet, eller delvist lavet sin egen entré er noget meget få kan sige, da der hidtil ikke har været det helt store at tilbyde kunderne på dette marked. Dette ændrer sig dog nu, og det er med garanti at du finder et beslag eller en "gør det selv" løsning, der passer ind i lige netop din entré. Nogle af produkterne i denne kategori er nemme selv at gå til, imens andre kræver lidt mere faglig kundskab og lidt mere end det almindelige værktøj inden man kaster sig ud i det. Er du i tvivl er du altid velkommen til at spørge os, eller hiv fat i din lokale tømrer/snedker, og få dem til at vurdere omkostninger ved opsætning af relevant gør det selv løsning.

Alle produkter i denne kategori kommer fra en stor Tysk producent, hvor du er garanteret kvalitet helt i top. 

Mere

Gør det selv 18 varer

Underkategorier

 • Knager

  Knager til gør det selv entréen

  Knager er ikke altid noget man bare lige klasker på væggen, og så er der plads til et par jakker. Har man lidt håndværker snilde er der faktisk nogle sjove muligheder for nogle helt unikke og spændende knager i sin entré. Og mangler man lidt på gør det selv kontoen, kan man altid kontakte sin lokale snedker / tømrer og bede om hjælp ;)

  Vi har samlet et bredt udvalg af unikke knager, der giver mulighed for en entré som med garanti ikke er set før. Nogle knager kan sættes direkte på væggen, andre kræver lidt mere ende det, og skal måske fræses ind i et skab. Uanset hvad du er på udkig efter, finder du med garanti noget her hos entremøbel der vækker din interesse. Alle vores knager kommer fra en Tysk leverandør, der leverer produkter i top kvalitet.

 • Garderobelift

  Garderobelift til gør det selv entréen

  En garderobelift er en super smart måde at udnytte højden i din skab på. Det gør at du på let vis kan hæve dine jakker / trøjer op i højde, og med lethed tage dem ned når du skal bruge dem igen. For at kunne bruge en garderobelidt kræver det at du har et skab hvori det kan monteres. Garderobelifte kan tit indstilles i bredden så de passer i mange skabe, men vær sikker på at måle dit eget skab inden du køber. 

 • Udtræk

  Udtræk til forskellige formål

  Udtræk kan dække over mange forskellige produkter, og det er lige hvad det gør i dette tilfælde. Vi har samlet en række klassiske, sjove, nye og unikke udtræk til dit gør det selv projekt. Udtræk skal som regel fastmonteres i en skab, og kan derfor tit kræve lidt håndværker snilde at sætte op. Dog kan man med udtræk få nogle helt unikke funktioner i sin entré, og dermed sætte sit eget præg på den hjemmebyggede eller eksisterende entré. Alle vores udtræk kommer fra Tyskland, og er i top kvalitet.

Viser 1 - 18 af 18