Hylder til entréen

Mangler du en smart hylde til din entré ? Vi har samlet et bredt udvalg af både hattehylder og skohylder. Med disse hylder kan du få skabt orden i entréen på en flot og enkel måde. Mange af møblerne findes i flere farver og størrelser, så der er sikkert også en størrelse der passer til dit hjem. Vi forsøger løbende at finde ny...

Hylder til entréen

Mangler du en smart hylde til din entré ? Vi har samlet et bredt udvalg af både hattehylder og skohylder. Med disse hylder kan du få skabt orden i entréen på en flot og enkel måde. Mange af møblerne findes i flere farver og størrelser, så der er sikkert også en størrelse der passer til dit hjem. Vi forsøger løbende at finde nye spændende hylder, så der er noget for enhver smag. 

Mere

Hylder 32 varer

Underkategorier

 • Skohylder

  Skohylder til entréen

  Hvor er det dejligt med en smart skohylde i entréen. Med en skohylde ser det altid pænt og ryddeligt ud og der er orden på fodtøjet. Vores skohylder findes i mange forskellige udgaver, både som væghængte og gulv modeller. Rigtig mange af skohylderne passer ind i en serie af andre møbler til din entré. Hvilket vil sige at du kan få en super flot helhed og sammenhæng i din entré.

 • Hattehylder

  Hattehylde til din entré

  Har du brug for ekstra opbevaringsplads i din entré ? Ja så er en hattehylde meget anvendelig. Den kan bruges til opbevaring af alt fra cykelhjelme til hatte og vanter. Vælger du en model med bøjlestang eller knager, kan du samtidig opbevare det tøj som du bruger mest, så det altid er lige ved hånden. Vi har mange forskellige hattehylde modeller, så der er noget for enhver smag. 

 • Hylder til opbevaring

  Hylder til entréen

  Hylder til entréen, bliver brugt i entréen til at opbevare diverse ting på. Det giver et godt lille sted til at smide f.eks. handsker og huer, når man træder ind ad døren. Nogle hylder kommer med flere funktioner, som f.eks. at have knager eller små skuffer, til ekstra opbevaring. Vi bestræber os efter at have det bedste og bredeste udvalg til entréen, så er du i tvivl om noget, tøv ikke med at kontakte os.

pr. side
Viser 1 - 21 af 32