Opbevaring til entréen

Her finder du et bredt udvalg af møbler til opbevaring i din entré. Mangler du en kommode eller anden form for opbevaring finder du god inspiration her.Skønne kommoder, reoler og borde som alle er med til at byde dine gæster velkommen i dit hjem. Enkle og stilfulde møbler, som passer godt ind i den skandinaviske stil og by...

Opbevaring til entréen

Her finder du et bredt udvalg af møbler til opbevaring i din entré. Mangler du en kommode eller anden form for opbevaring finder du god inspiration her.Skønne kommoder, reoler og borde som alle er med til at byde dine gæster velkommen i dit hjem. Enkle og stilfulde møbler, som passer godt ind i den skandinaviske stil og byder indenfor i en entré med ryddelighed og smarte løsninger.

Mere

Opbevaring 18 varer

Underkategorier

 • Kommoder

  Kommoder til entréen

  Få styr på rodet i din entré med en af vores smarte kommoder. Kommoderne på denne side er i forskellige størrelser, farver og stilarter. Vi bestræber os hele tiden på at finde nye smarte modeller i kommoder og frem for alt i en god kvalitet. Mange af vores kommoder er en del af en større serie til entréen, så du kan få en komplet og smuk løsning til netop din entré.

 • Konsolborde

  Konsolborde til entréen

  På denne side finder du smarte konsolborde som passer perfekt i en entré. Der er som regel ikke den store plads i en entré, så her er det skønt med et lille bord med skuffe, hvor man lige kan gemme vanter, tørklæder m.m. Skulle der være lidt mere plads, kan et konsolbord også være en mulighed. Her får man så også et lidt større bord med plads til en lille lampe og lidt pynt. Alt sammen noget som er med til at skabe en hyggelig stemning i entréen. De viste modeller findes næsten alle i flere udgaver og farver. 

 • Nøgler

  Opbevaring af nøgler i entréen

  Opbevaring af nøgler er en super ting at have i sin entré. Hvis man er flere i husstanden der skal bruge den samme nøgle, kan man altid finde den i sit nøgleskab. Har hos entremøbel er vi altid på udkig efter nye og spændende produkter der gør det nemt for dig at opbevare dine nøgler, da det er en populær ting at have i sin entré. Hvis du har behov for hjælp med at udvælge det perfekte nøgleskab til din entré, så tøv ikke med at kontakte os, vi sidder altid klar til at hjælpe.

 • Skoskabe

  Skoskabe til entréen

  Et skoskab til entréen, er til dig der gerne vil gemme skoene væk, for at holde lidt orden i entréen. Et skoskab giver nemlig mulighed for at gemme skoene helt væk, og derved kun se den flotte facade af skoskabet. Et skoskab kommer i mange forskellige former og varianter, så det er bare om at finde et der passer ind i netop din entré. Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål til dit næste skoskab.

Viser 1 - 18 af 18