Knager

Knager til entréen

Mangler du nogen form for knage til din entré? Her hos entremøbel har vi stor fokus på netop knagerækker, stumtjenere og andre former for knager til entréen, da dette er noget af det næsten alle har i sin entré. Vi arbejder altid på at finde nye og spændende leverandører af knager til entréen, så udvalget for dig som kunde bli...

Knager til entréen

Mangler du nogen form for knage til din entré? Her hos entremøbel har vi stor fokus på netop knagerækker, stumtjenere og andre former for knager til entréen, da dette er noget af det næsten alle har i sin entré. Vi arbejder altid på at finde nye og spændende leverandører af knager til entréen, så udvalget for dig som kunde bliver så godt som muligt. Hvis du har spørgsmål omkring noget, så tøv ikke med at kontakte os, vi sidder klar til at hjælpe.

Mere

Knager 27 varer

Underkategorier

 • Knager

  Knager til entréen

  Knager kommer i mange forskellige former og design, men er som udgangspunkt enkelte knager, eller knager hvorpå du kan hænge bøjler. Knager er som regel kendetegnet ved at de skal skrues fast i væggen, og er derved en nem måde at skabe lidt ekstra plads til jakker og lignende i entréen. Her på siden finder du et stort udvalg af knager til entréen, i flot kvalitet og design, der med garanti passer ind i din entré.

 • Knagerækker

  Knagerækker til entréen

  Knagerækker til entréen er noget af det mest almindelige at have i sin entré. En god knagerække der passer både ind i stilen i entréen, og samtidig kan holde det nødvendige antal jakker, er næsten et must for enhver entré. Derfor er dette et at de største områder vi har fokus på, når vi leder efter nye leverandører af entremøbler, at de kan levere kvalitets knagerækker. Vi gør alt hvad vi kan for at sikre at kvaliteten er helt i top på vores knagerækker, og hvis du har brug for hjælp til at vælge den rigtige knagerække, så tag endelig fat i os, så hjælper vi dig.

 • Stumtjenere

  Stumtjener til entréen

  En stumtjener er hyppigt noget man ser i den lidt større entre, da en stumtjener ofte har brug for lidt mere plads end en knagerække. Men med en stumtjener, er man ikke afhængig af at have en fri væg, hvorpå man kan hænge sin knagerække, men kan blot stille den der hvor man har plads. Stumtjenere kommer i mange forskellige former og faconer, og vi er altid på udkig efter nye leverandører af stumtjenere, for at give dig som kunde det bedste udvalg.

pr. side
Viser 1 - 21 af 27