Siddeplads i entréen

Mangler du siddeplads i din entré? Når man skal finde noget at sidde på til sin entré, er der efterhånden mange muligheder. Det mest oplagte ville være at anskaffe sig en skammel, da den er lille og ikke fylder så meget. Men der findes også alternativer, man kan f.eks. anskaffe sig en taburet, der er endnu mindre end en skam...

Siddeplads i entréen

Mangler du siddeplads i din entré? Når man skal finde noget at sidde på til sin entré, er der efterhånden mange muligheder. Det mest oplagte ville være at anskaffe sig en skammel, da den er lille og ikke fylder så meget. Men der findes også alternativer, man kan f.eks. anskaffe sig en taburet, der er endnu mindre end en skammel, hvis man er i pladsmangel. Derudover kan man få væghængte stole, man kan folde op ad væggen, og de derved ikke fylder så meget. Hvis du har spørgsmål omkring hvad du skal vælge til netop din entré, så kontakt os endelig, så finder vi en løsning der passer dig.

Mere

Siddeplads 11 varer

Underkategorier

 • Stole

  Stole til entréen

  En stol til entréen, er ikke som man kender det fra en stol til sit spisebord eller stue. Stole til entréen, har samme formål, som f.eks. en skammel eller taburet, hvor man kan få sig sat, imens man tager sine sko af og på. En stol til entréen, er som regel også mindre end en almindelig stol, bl.a. har vi her hos entremøbler, stole der kan monteres på væggen, og klappes op når man ikke bruger den, og derved fylder mindre. Vi arbejder altid på at udvide sortimentet, så du som kunde får det størst mulige udvalg af kvalitetsmøbler til entréen.

 • Taburetter

  Taburetter til entréen

  En taburet, er ligesom en skammel, blot mindre. Dette er velegenet til en mindre entré, hvor man har brug for en hurtig siddeplads, imens man tager sin sko af og på. En taburet er ofte kendetegnet ved at være lille rektangulær eller rund, og kan også sagtens bruges andre steder i hjemmet hvis man finder det nødvendigt. Hvis man er på udkig efter noget unikt, har vi bl.a. taburetter fra Furn-Living, der har taburetter betrukket med økologisk lammeskind fra Islandske langhårede får.

 • Bænke

  Bænke til entréen

  Bænke til entréen, er super til den lidt større entré, hvor man kan sidde og tage sine sko af og på. Som regel giver en bænk mulighed for at opbevare ting under sig, og skaber derved et lille opbevaringsrum samtidig med en fin siddeplads. 

Viser 1 - 11 af 11